Perdele

Concept

 Locuinţa este oglinda sufletului Dumneavoastră. Visele, sentimentele, dispoziţia, stilul de viaţă determină accesoriile locuinţei Dumneavoastră. Vă veţi simţi bine, dacă acestea sunt în armonie cu locuinţa Dumneavoastră. După o zi lungă la lucru, când vă relaxaţi, sau căutaţi idei noi sau vă reâncărcaţi, sau pur şi simplu vă ascundeţi de zgomotul vieţii, atunci vă simţiţi cu adevărat acasă. Aceasta este vraja pe care dorim să o descoperim pentru Dumneavoastră!

Vă oferim idei

Vă oferim materiale textile încântătoare, care pot crea o atmosferă plăcută în locuinţa Dumneavoastră. Aveţi posibilitatea de alegere. Puteţi crea un spaţiu care stă în armonie cu sufletul Dumneavoastră. Inspiraţiile au fost create pentru a stârni fantazia Dumneavoastră, să vă încurajeze să visaţi, să abordaţi culori noi şi structuri diferite, să aducem o briză înviorătoare în munca de zi-cu-zi. Lăsaţi fantazia să creeze liber, şi visaţi interioare minunate. Noi suntem aici pentru a vă ajuta.

Descoperiţi stilul ce vă caracterizează!

Vă oferim idei în mai multe variaţiuni, care sunt suportate cu fotografii, şi elemente de atmosferă. Încercaţi să vă aşezaţi pe această lungime de undă. Dacă veţi găsi armonia, încercaţi să o menţineţi. Dacă aţi găsit un material care v-a stârnit curiozitatea, menţineţi-o şi împodobiţi-o. Variantele combinaţiilor sunt infinite. Un singur lucru este important, ca aceasta să fie în armonie cu Dumneavoastră.

Îmbrăcaţi spaţiile!

Veţi vedea că jocul cu aceste culori şi stiluri sau diferitele elemente de model poate fi o experienţă plăcută şi fascinantă. Fiecare produs poate schimba atmosfera spaţiului interior. Încercaţi cu curaj culorile şi modelele. Diferitele textile pot produce combinaţii captivante.

Căutaţi liniile şi temele principale!

Căutaţi o culoare sau un element de model care este purtat prin întregul spaţiu interior. Puteţi crea spaţii interioare diferite dar totuşi în armonie. Folosiţi elementele cu model sau culorile stridente în locurile pe care doriţi să le accentuaţi şi adăugaţi accesorii care sunt potrivite. Aceste modele vor accentua culorile care vă plac, şi prin aceasta puteţi înviora decoraţia interioară transformând-o în ceva unic.

Şi să nu uităm de accesorii!

O draperie, un element de decoraţie sau a pernă aşezată la locul potrivit face ca creaţia să pară finisată perfect, precum şi o bijuterie completează o ţinută. Dacă este aşezată la locul potrivit, toată lumea o va lăuda. Dacă procedaţi astfel, creaţia Dumneavoastră va fi o experienţă plăcută pentru toată lumea. Aprecierea este a Dumneavoastră, fiţi mândru/mândă de ea!