Pardoseli spitale

 

Sanatatea nu se cumpara, insa mentinerea ei depinde de fiecare detaliu ce insoteste actul medical in sine. Pe langa cele mai avansate servicii medicale oferite de cei mai buni specialisti in domeniu, pe langa cele mai actuale forme de tratament oferite in cele mai moderne institutii, pacientul si deopotriva personalul medical au dreptul la cele mai bune conditii in ce priveste mediul in care acestea se desfasoara.

Solutiile pentru pardoselile spitalelor sau ale oricaror centre medicale pe care le are ARTECH TEXTILES in portofoliu corespund celor mai avansate standarde ale domeniului. Furnizorii traditionali precum Gerflor, Tarkett, Grabo, IVC, BASF pot oferi, fiecare, variante suficiente, insa specialistii ARTECH TEXTILES te ajuta in a defini solutiile optime de alegere si apoi mai departe modalitatile optime de punere in opera.

 

Covoare PVC omogene sau eterogene, tratate antibacterial, antifungic, antiderapante, antistatice, tapet PVC pentru sali de operatii, spatii comune si bai, pardoseli pe baza de rasini epoxidice sau poliuretan, mana curenta, bariere de praf si stergatoare profesionale, oricare ar fi nevoile si bugetul, cu siguranta gasim solutia optima.